Home / Beleza / ‘Franja pandêmica’ é a nova moda para superar o tédio da quarentena

‘Franja pandêmica’ é a nova moda para superar o tédio da quarentena

O isolamento social tem criado nas redes sociais um movimento forte por cortar ou aparar a franja

Que atire a primeira pedra a mulher que não pensou “e se eu cortasse a franja?”. Parece que a ansiedade causada pelo isolamento social tem feito muitas mulheres aderirem ao corte caseiro para se sentirem mais leves e bonitas.

O movimento das “ franjas pandêmicas” tem ganhado adeptas em todo o mundo, muitas delas disseram que aderiram à moda por puro tédio na quarentena.

“Eu estava reclamando com meu amigo que estava entediada com o cabelo e continuava vendo tutoriais no TikTok sobre como ter uma franja natural e bonita. Tomei banho ontem à noite e tinha uma tesoura profissional no meu banheiro, então acabei cortando”, comentou Christiane Thomas, de 22 anos, ao New York Post.

E ela não é a única a se inspirar nas redes sociais ou em celebridades para cortar o cabelo. O Instagram e o TikTok foram inundados de vídeos em que as mulheres separam uma mecha de cabelo, torcem e cortam na altura da ponta do nariz.

Ver essa foto no Instagram

???? & ????? (????? ???? ??????? ??? ?? ???? ?????) ???? ???? ⤵ Krijg de laatste week erg veel berichtjes van meiden die het allemaal niet weten, in een soort van put vallen, niet weten of ze nog wel willen verder gaan, of dat hun prep niet voor niets is geweest, etc: — Motivatie begint en eindigt enkel bij jezelf. Vraag jezelf waarom, voor wie en heb ik er alles voor over wat nodig is om er te geraken? – Klinkt misschien hard als ik deze vraag stel, maar het is gewoon zo. Dit alles, die rollercoaster, die honger, die vermoeidheid en trainingen deed je voor jezelf, toch? ??‍♀ Dus nee niet alles was voor niets, ons geduld en doorzettingsvermogen wordt nu op de proef gesteld door moeder natuur. – Dus note aan diegene die dit alles écht willen; ? Blijf je voeding aanhouden (dat heb je deze week nog maar 10000x gehoord en gelezen ??) ? Blijf wat in beweging (home workouts genoeg ???‍♀??‍♀) ? Don’t stress, want dat fuckt je lichaam helemaal en kan je evengoed gewoon lekker vettig eten ? ?Blijf je check ins doen bij je coach, stel je vragen, etc. Ben er zeker van dat je bij een aantal toppers van coaches hier in België echt terecht kunt met je vragen/onzekerheden/ etc…. _____ Ook voor de niet-atleten tussen m’n volgers: blijven jullie ajb ook gewoon positief en gebruik deze ? periode om wat tijd met je familie door te brengen (via skype, app,…), je huis/app een goeie poetsbeurt te geven, … Gebruik de tijd die je hebt om je lichaam & hoofd wat rust te geven ??‍♀ _____ Én voor de rest wens ik jullie een heel fijne, spannende week☺ Stay safe peeps & ook vooral aan de mensen die wel moeten gaan werken én dus uit hun isolement moeten ÉN vooral aan de mensen id zorg, supermarkten, apothekers STAY SUPER SAFE & A BIG THANK YOU ? #motivationmonday #fitfam #fitspo #weareifbb #bifbb #belgium #aesthetic #selfie #fit #fitness #positive #mood #shelifts #girlswholift #nofilter #monday #positivevibes #stayhome #antwerp #bodybuilding #pandemicbangs #stage #bodygoals #workout #fitgirl #fitnessmotivation #bikinifitness #wellnessfitness #teamhenno.

Uma publicação compartilhada por Michelle. (@_curlsandglutes_) em

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top

Celebritys Worlds